Skocz do zawartości

wahacze

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 mwmisiek82

Użytkownik

• Użytkownik
  • 38 Postów:
  • Model:Audi A4 B5
  • Rocznik:1996
  • Silnik:Diesel
  • Pojemność:1.9
  • Moc KM:110
  • Nadwozie:Sedan

Napisano 30 maj 2011 - 16:30

witam! prosze o pomoc w dobraniu odpowiedniego kompletu wahaczy. Szukam dobrych i tanich :) czy dobre sa marki takie jak : kraft, master sport,delphi bo o lemie to wiem ze sa ok ale cena jest narazie zaporowa jak dla mnie w tym roku :( czy ktos poleca jakiej inne marki Pozdrawiam

#2 Jeżu

Jeżu

• Użytkownik
  • 400 Postów:
  • Model:Inny
  • Rocznik:2008
  • Pojemność:2.0 TDI BKD
  • Moc KM:140KM
  • Nadwozie:SUV

Napisano 30 maj 2011 - 22:10

Febi będzie najlepszą opcją jakość w cenie to Ci polecam. Kraft cienizna...długo nie pochodzi jak chcesz taniej to master sport oki...

#3 zbi

Nowy

• Użytkownik
  • 6 Postów:
  • Model:Audi A3 8L
  • Rocznik:1998
  • Pojemność:1,9
  • Moc KM:110
  • Nadwozie:Hatchback

Napisano 31 maj 2011 - 09:04

Wyświetl postUżytkownik mwmisiek82 dnia 30 maj 2011 - 16:30 napisał

witam! prosze o pomoc w dobraniu odpowiedniego kompletu wahaczy. Szukam dobrych i tanich :) czy dobre sa marki takie jak : kraft, master sport,delphi bo o lemie to wiem ze sa ok ale cena jest narazie zaporowa jak dla mnie w tym roku :( czy ktos poleca jakiej inne marki Pozdrawiam

Wszystkie stacje obsługi, nawet te nieautoryzowane przez producenta maja obowiązek dac rachunek za naprawę i gwarancję, więc najlepiej kupić u nich wszystkie częsci (szczególnie te nie oryginalne). Gdy dostarczysz własne to zawsze przy reklamacji powiedza że to wina dostarczonych podróbek i po gwarancji.

#4 AUDIFIL

Nowy

• Użytkownik
  • 3 Postów:
  • Model:Audi A3 8L
  • Rocznik:2001
  • Silnik:Benzyna
  • Pojemność:1.8
  • Moc KM:125
  • Nadwozie:Hatchback

Napisano 02 styczeń 2012 - 15:30

jak dla mnie krafty nie są najgorsze, oczywiście to nie ta półka co lemforder, ale człowiek musi sobie jakoś radzić;) wygląda to tak - zestaw wahaczy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ubuntu