tu pisali że o 19:28 czasu polskiego
Audi Sportback concept - Audi A7
Rozpoczęty przez AudiTIMES.PL, 07 kwi 2009 16:12
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 lipiec 2010 - 17:47
Dzięki Bogu Krzysiek, że jesteś bo pod moją nieobecność bez Ciebie newsy stałyby w miejscu...

Co do A7 - moje nowe marzenie. Ideał w każdej postaci...!
Pozdrawiam
Co do A7 - moje nowe marzenie. Ideał w każdej postaci...!
Pozdrawiam
Napisano 27 wrzesień 2010 - 17:49
Audi A7 jeszcze tej jesieni będzie dostępne w polskich salonach sprzedaży. Na polskiej stronie Audi pojawił się konfigurator najnowszego dziecka niemieckiej firmy. Dzięki niemu możemy poznać ceny, gamę silników oraz dodatków oferowanych przez konkurenta CLS'a...
Konfigurator Audi A7
Cytat z oficjalnej strony Audi:
Pozdrawiam
Konfigurator Audi A7
Cytat z oficjalnej strony Audi:
Cytat
Jest eleganckie i sportowe, jak przystało na prawdziwe coupé; komfortowe jak najwyższej klasy limuzyna i praktyczne jak kombi. Nowe Audi A7 Sportback łączy cechy typowe dla samochodów z trzech różnych światów. Poza licznymi technologiami, samochód przekonuje przede wszystkim swą emocjonalną stylistyką i sportowym charakterem. Bardzo lekkie nadwozie, sportowe zawieszenie i cztery silniki V6 do wyboru, zapewniają wspaniałe osiągi i wysoką efektywność. Jednostka 3.0 TDI 150 kW (204 KM) z bezstopniową przekładnią multitronic spala średnio 5,3 l paliwa na 100 km i emituje tylko 139 g CO2 na kilometr. Eleganckie wnętrze zachwyca poziomem zaawansowanych technologii. Dotyczy to zarówno systemów wspomagających kierowcę, jak i multimediów, dzięki którym każda podróż dostarcza niezapomnianych wrażeń. Samochód jest innowacyjny, nowoczesny i bezpieczny. W salonach sprzedaży pojawi się jeszcze jesienią.
Pozdrawiam
Napisano 18 styczeń 2011 - 17:54
W sobotę widziałem w Toruniu A7 na łódzkich blachach, które podjechało na McDrive'a - specjalnie wjechałem tam, żeby je dokładnie obejrzeć. Ten samochód na żywo robi cholernie piorunujące wrażenie!!! Zdjęcia nawet w 1/10 nie oddają jego piękna i drapieżności. Zakochałem się...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 09 luty 2011 - 16:52
Audi A7 Sportback TDI quattro driftujące na śniegu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych