Pozdrawiam
Aktualizacja skryptu forum AudiTIMES.PL
Rozpoczęty przez michał JAGODA#, 21 maj 2010 06:25
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 maj 2010 - 06:25
W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym proszę o informowanie nas o wszelkich niedogodnościach związanych z działaniem nowego skryptu....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 21 maj 2010 - 09:37
Użytkownik michał JAGODA# dnia 21 maj 2010 - 06:25 napisał
W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym proszę o informowanie nas o wszelkich niedogodnościach związanych z działaniem nowego skryptu....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A o dogodnościach można napisać?
Jestem pod wrażeniem, nowa szata graficzna, nowe funkcje - najbardziej podoba mi się pasek zadań przy nazwie usera. Rewelka
Szkoda, że SB znikł.

Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Napisano 21 maj 2010 - 12:13
Cytat
A o dogodnościach można napisać?
Jestem pod wrażeniem, nowa szata graficzna, nowe funkcje - najbardziej podoba mi się pasek zadań przy nazwie usera. Rewelka
Szkoda, że SB znikł.
Szkoda, że SB znikł.
Pozdrawiam
Napisano 22 maj 2010 - 15:16
Nie wiem co myśli reszta forumowiczów ale według mnie strona wygląda wyśmienicie, jest bardziej wyrazista i nie ma porównanie do poprzedniego skrypty, warto zwrócić również uwagę iż aktualizacji dokonał sam manager michał JAGODA#.
Gratuluje gościu, dobra robota.
Pozdrawiam
Gratuluje gościu, dobra robota.
Pozdrawiam
Napisano 23 maj 2010 - 00:09
Chciałbym oficjalnie poinformować, iż aktualizacja forum została zakończona. Nowością w stosunku do poprzedniej wersji, jest przede wszystkim zmieniony i zoptymalizowany wygląd, nowa budowa profili użytkowników oraz systemu wiadomości prywatnych. Nowością, jest także wprowadzony system reputacji - od teraz można nagradzać innych użytkowników za wartościowe posty, klikając na znak + w prawym dolnym rogu posta, który uznamy za wartościowy. Poza tym warto dodać, iż nowy skrypt jest zoptymalizowany pod kątem SEO, co korzystnie wpłynie na pozycje AudiTIMES.PL w wyszukiwarkach - czytaj: zwiększy popularność forum 
Bardzo proszę Was o informacje na temat wszystkich niedociągnięć związanych z wprowadzeniem zmian - mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej
Pozdrawiam
Bardzo proszę Was o informacje na temat wszystkich niedociągnięć związanych z wprowadzeniem zmian - mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej
Pozdrawiam
Napisano 24 maj 2010 - 22:15
Podoba mi się ta nowa wersja skryptu, teraz wygląda to tak jak powinno. Jakie planujesz modyfikacje? Może album na zdjęcia?
Napisano 24 maj 2010 - 23:27
Cytat
Podoba mi się ta nowa wersja skryptu, teraz wygląda to tak jak powinno. Jakie planujesz modyfikacje? Może album na zdjęcia?
Pozdrawiam
Napisano 28 maj 2010 - 22:00
Chciałbym z radością poinformować, że już wkrótce czeka nas kolejna aktualizacja forum, która przyniesie wiele ulepszeń i kilka nowych funkcjonalności:
- ulepszoną i bardziej precyzyjną wyszukiwarkę...,
- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła) oraz ustawienia swojego statusu - takiego jak na gg
- przeglądanie treści tematu bez konieczności wchodzenia w topic,
- dzielenie się linkami na facebooku i twitterze,
- możliwość integracji z facebookiem
- wiele innych małych usprawnień
Pozdrawiam
- ulepszoną i bardziej precyzyjną wyszukiwarkę...,
- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła) oraz ustawienia swojego statusu - takiego jak na gg
- możliwość integracji z facebookiem
- wiele innych małych usprawnień
Pozdrawiam
Napisano 02 czerwiec 2010 - 17:02
Chciałbym poinformować, że dziś w nocy skrypt forum został zaktualizowany do najnowszej wersji. Oto lista zmian w stosunku do starszej wersji:
- nowa ulepszona wyszukiwarka, dzięki czemu jeszcze precyzyjniej będziecie mogli znaleźć to czego szukacie...,
- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła),
- automatyczne parsowanie mediów z YouTube i innych do postów,
- podgląd reputacji - pozwala na sprawdzenie kto dał punkty reputacji w postach,
- możliwość integracji z facebookiem,
- nowe usprawnienia w zakresie SEO oraz wiele innych małych usprawnień
Z racji tego, że podczas aktualizacji mogły powstać błędy, dlatego proszę o informowanie o wszystkich niedogodnościach...
Pozdrawiam
- nowa ulepszona wyszukiwarka, dzięki czemu jeszcze precyzyjniej będziecie mogli znaleźć to czego szukacie...,
- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła),
- automatyczne parsowanie mediów z YouTube i innych do postów,
- podgląd reputacji - pozwala na sprawdzenie kto dał punkty reputacji w postach,
- możliwość integracji z facebookiem,
- nowe usprawnienia w zakresie SEO oraz wiele innych małych usprawnień
Z racji tego, że podczas aktualizacji mogły powstać błędy, dlatego proszę o informowanie o wszystkich niedogodnościach...
Pozdrawiam
Napisano 22 lipiec 2010 - 00:42
Skrypt został zaktualizowany dziś do najnowszej wersji. Jeżeli zauważycie jakieś błędy lub niedogodności to piszcie w tym temacie 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 04 listopad 2010 - 12:51
W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym, proszę o informacje na temat wszelkich niedogodności związanych z działaniem skryptu forum po aktualizacji....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 20 listopad 2010 - 01:51
Z racji tego, iż postęp technologiczny idzie do przodu, skrypt został po raz kolejny zaktualizowany do najnowszej wersji.
W z związku z wykonaną operacją mogły pojawić się jakieś mankamenty (mam nadzieję, że się nie pojawiły
). Jeżeli ktoś je odkrył, to proszę o informacje w tym temacie... 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 27 lipiec 2011 - 12:48
W dniu dzisiejszym po raz kolejny został zaktualizowany skrypt forum. W związku z wykonaną operacją mogły pojawić się jakieś błędy. O wszystkich zauważonych mankamentach i niedogodnościach związanych z najnowszą aktualizacją forum, proszę pisać w tym temacie... Wszelkie uwagi mile widziane... 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych